Haberler

Semra Aksakal Kayacan da DSP'de

CHP'den Balçova Belediye Başkan adayı olan Semra Aksakal Kayacan, Mehmet Ali Çalkaya'nın adaylığının ilan edilmesinin ardından, Demokratik Sol Parti'nin (DSP) teklifini kabil ederek, bu partinin Balçova Belediye başkan adayı oldu.

CHP'den Balçova Belediye Başkan adayı olan Semra Aksakal Kayacan, Mehmet Ali Çalkaya'nın adaylığının ilan edilmesinin ardından, Demokratik Sol Parti'nin (DSP) teklifini kabil ederek, bu partinin Balçova Belediye başkan adayı oldu.

Aksakal Kayacan, CHP ile yollarını ayırdığını facebook hesabından şöyle açıkladı: "27 yıllık siyasi yaşamımda elde ettiğim bilgi, birikim ve deneyimi, doğup büyüdüğüm yer olan Balçova için kullanabilmek adına Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Balçova'da artık değişim zamanının geldiğine duyduğum inanç ve ilçe halkının desteği ile çıktığım bu yolda yaklaşık 6 aydır sürdürdüğüm adaylık çalışması sürecinde de bu değişim ihtiyacını açıkça gördüm. SHP Gençlik Kolları'nda başladığım ve yeniden siyasal yaşama döndüğü günden itibaren CHP saflarında sürdürdüğüm siyasi yaşamımda İl Yöneticisi, 3 dönem Parti Meclisi Üyesi, Milletvekili adayı ve son olarak da Balçova Belediye Başkan Aday Adayı olarak büyük bir inanç ve kararlılıkla mücadele ettim. Ancak gelinen noktada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin örgüte ve halka rağmen aldığı kararların doğru olmadığını ve bu yönetim anlayışının örgütüme ve halkıma layık olmadığını düşünüyorum. CHP'nin bugünkü yönetim anlayışını içime sindirmem ve sahip olduğum ilke ve değerlerle örtüştürmem mümkün değildir. 2 Eylül 2013 tarihinde, halkıma hizmet etme sevdası ile "Yeni bir Balçova" yaratmak, sevgi, saygı ve barışı yerleştirerek ilçemin hak ettiği hizmeti almasını sağlamak amacıyla çıktığım bu yolun sonunda yıllarımı verdiğim Partimden, Türkiye'nin içinde bulunduğu kirlenmişliğin bir parçası olmamak adına istifa ediyorum.

İddia ettiğim ve inandığım dürüst ve temiz hizmet anlayışını korumak amacıyla bu kararı almak durumunda kaldığımın ve Balçova Belediyesi'ni yönetmeye talip olduğum ilk gün duyduğum tüm güzel hisleri ve heyecanı aynı biçimde muhafaza ettiğimin de bilinmesini istiyorum. Saygılarımla."

CHP'den istifa ettikmten sonra, DSP'den gelen teklifi değerlendiren Kayacan, İl Başkanı Selçuk Karakülçe ile görüştükten sonra bu partinin Balçodva Belediye Başkan adayı oldu. Kayacan, kendisi ile birlikte, çok sayıda CHP'linin DSP'ye geçeceğini ileri sürdü. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Balçova Aksakal Dsp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title