Haberler

Semih Saygıner 8 Yıl Aradan Sonra Bilardoya Döndü

Güncelleme:

2007 yılında kariyerini dondurduğunu açıklayan Dünya şampiyonu milli sporcu Semih Saygıner, TBF'nin verdiği "wild card" ile Türkiye şampiyonasında mücadele edecek.

Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen, Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1. etabı, Antalya'nın Kemer ilçesinde devam ediyor.

Yaklaşık 8 yıldır şampiyonalardan uzak kalan profesyonel 3 top bilardo oyuncusu Semih Saygıner, Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından verilen "wild card" ile turnuvaya final grubundan katılacak. Saygıner'in ilk karşılaşması 16 Şubat'ta.

"HEDEFİM İLK MAÇI KAZANMAK"

Eleme karşılaşmalarını izleyen milli bilardocusu Semih Saygıner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye şampiyonasına en son 2006 yılında, uluslararası arenada ise en son 2007 yılında turnuvaya katıldığını hatırlattı. Saygıner, 8 senenin ardından tekrar sahalara döndüğünü vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Turnuva'daki ilk hedefim ilk maça çıkıp kazanmaya çalışmak. Zaten bir sporcu bunun ötesinde bir hedef koyamaz. Bu düzeyde bir sporcu, 'Bu turnuvada şampiyon olmayı düşünüyorum' gibi aptal bir felsefeyle hareket edemez. Önümüzdeki maça çıkıp oynayacağım. Kazanırsam bir sonraki tura bakacağım. Hep de öyle yaptım zaten. Klasik bir tabirdir ama önümüzdeki maça bakacağız."

DÜNYA KLASMANINDA 100.LÜĞE YÜKSELDİ

Uzun bir aranın ardından yeniden başladığı bilardoda, şu ana kadar uluslararası arenada 3 turnuva oynadığını dile getiren Saygıner, buralardan aldığı puanlarla dünya klasmanında 100'üncülüğe kadar yükseldiğini ifade etti.

Saygıner, Türkiye'de dünya klasmanında 100. olunduğu için övünülen sporların olduğunun altını çizerek, "Öyle bir sporcu değilim. Hedefim her zaman yukarıda. O klasmanda birinciliğe kadar erişmiş bir sporcuyum. Devam edeceğim. İki yılık bir süreç koydum kendime. Bu kadar zaman sonra tekrar sahalara dönmek, iddialı olmak kolay bir şey değil. Korkak bir adamda değilim. Cesur bir adamım" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Antalya Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

TAM BIR TURK Mobil-ANDROID:

kim oducek baska basgan?

0
1
yanıtYanıtla
atakan:

turnuvada şampiyon olmayı düşünüyorum diye aptal felsefe olamaz diyor 1 dakika geçmeden klasmanda 1. olmayı düşünüyorum diyerek kendine yumruk atıyor.

0
0
yanıtYanıtla
zeytin domates devamMobil-ANDROID:

biz zeytin domates yemeye devam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title