Haberler

Selection Balıkesir" Sergisi Açıldı

Balıkesir'de, "Selection Balıkesir" sergisi açıldı.

Balıkesir'de, "Selection Balıkesir" sergisi açıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, belediyenin katkılarıyla Devrim Erbil Çağdaş Sanat Müzesi'nde, 44 sanatçının 53 eserinin bulunduğu serginin açılışına katıldı.

Uğur, yaptığı konuşmada, müzeye ismi verilen Balıkesirli devlet sanatçısı Devrim Erbil'e teşekkür etti.

Erbil'in Balıkesir'de ikamet etmese de kentin bir değeri olduğunu ifade eden Uğur, "Bir Balıkesir sevdalısı, aşığı bir sanatkar, kendisine çok teşekkür ediyoruz. Adını taşıyan müzede Portakal Çiçeği sergisi açıyoruz. Ahmet Şahin ne de teşekkür ediyoruz. Bu koleksiyonu burada teşhir ediyor. İnşallah Balıkesir'i bir sanat, kültür şehri yapmak için siz çok değerli sanatçılarla el ele verip, sanatı kentimizde yüceltmek istiyoruz" dedi.

Devrim Erbil ise Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle adını taşıyan müzenin yeniden hayat bulduğunu söyledi.

Başkan Uğur'a teşekkür eden Erbil, "Her şeyden önce müzenin yeniden nefes alışı beni çok mutlu eden bir olay. Bunun gerçekleşmesine büyük katkı sunan sevgili Belediye Başkanımız Edip Uğur beyefendi. Kendisi müzenin yenilenmesindeki çabaları kadar, sanata olan sevgisini ve eğilimini de 16. yılını dolduran müzenin yeniden doğuşunda gerçekleştirdi" diye konuştu.

Konuşmaların ardından sergi açıldı.

Uğur, Erbil ve sergiye katılan sanatçılara Balıkesir'in tarihi Saat Kulesi'nin maketinin işlendiği "Selection Balıkesir" plaketi verdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Devrim Erbil Ahmet Edip Edip Uğur Balıkesir Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title