Haberler

Sele Kapılan Engelli Kadın Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Sakarya'da sel nedeniyle araçların sürüklendiği D-100 karayolu çift yönlü ulaşıma kapandı. Sel suyuna kapılarak kaybolan engelli Gülderen Altunburak hayatını kaybetti.

Sakarya'da sağanağın ardından oluşan sel nedeniyle araçların sürüklendiği D-100 karayolunun Sakarya-Kocaeli bölümü, Eşme mevkisinde çift yönlü ulaşıma kapandı. Engelli olduğu öğrenilen Gülderen Altunburak isimli kadın da sel sularına kapılarak can verdi.

ARAÇLAR SÜRÜKLENDİ, YOL ULAŞIMA KAPANDI

Yağışın ardından oluşan sel nedeniyle çok sayıda araç ve yük paleti sürüklendi. Araçlar ve selin getirdiği palet gibi malzemelerin birikmesi nedeniyle yol çift yönlü ulaşıma kapandı. Karayolları ve belediye ekipleri, araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesine çalışıyor.

EVİNDEN 2 KİLOMETRE UZAKLIKTA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Sakarya ve çevresinde öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış sonrasında kamyonun çarpıp hasar verdiği evde sel suyuna kapılarak kaybolan 38 yaşındaki Gülderen Altunburak hayatını kaybetti. Engelli olduğu öğrenilen Altunburak'ın cesedi 2 kilometre uzaklıkta Karadere'de AFAD ekibi tarafından bulundu. Gülderen Altunburak'ın cesedi ailesine teslim edildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sakarya Eşme Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

TIK ,,,,TIK:

İNSAN BAKARKEN GERÇEKTEN DONUP KALIYOR , NE SÖYLEMEMİ BEKLİYORSUNUZKİ MEGA ŞEHİRLERDE BİLE BU SORUN ÇÖZÜLMEMİŞKEN HANGİ BİRLİĞE GİRECEKSİNİZ ÇOK MERAK EDİYORUM , YUHHH Kİ YUHLAR OLSUN

5
1
yanıtYanıtla
metinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hanı İzmirde sel olunca,ak koyunlar chpye saldırmıştıya.burasıda akplı belediye,nerdesiniz ak koyuncular ?

3
1
yanıtYanıtla
abizer:

yeni turkuyemiz alt yapiya onem vermesen boyle olur bizim hashasiler yapmakla degil calmakla mesguler

3
1
yanıtYanıtla
HüsnüMobil-IOS:

Ahanda ak yollar

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title