Haberler

Selçuklu'ya 2 Yeni Aile Sağlığı Merkezi

Selçuklu Belediyesi ve Hayırsever Vatandaşların Katkılarıyla Yapılan Şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar Aile Sağlığı Merkezi ve Haydar Ünal Aile Sağlığı Merkezi'nin Hizmete Açılacağı Bildirildi

Selçuklu Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar Aile Sağlığı Merkezi ve Haydar Ünal Aile Sağlığı Merkezi'nin hizmete açılacağı bildirildi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaptığı yazılı açıklamada, sağlık alanında çok olumlu gelişmeler yaşandığını belirtti.

Altay, hayırseverlerin katkıları ve yapılan yatırımlarla Konya'nın bir sağlık üssü olma yolunda ilerlediğini, kaliteli ve konforlu mekanlarda sağlık hizmetlerinin verildiğini kaydetti.

Hacıkaymak Mahallesi Şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar Aile Sağlığı Merkezi'nin 7 mahallede 25 bin kişiye hizmet vereceğini ifade eden Altay, Musalla Bağları Mahallesi'ndeki Haydar Ünal Aile Sağlığı Merkezi'nin de 7 mahallede 24 bin kişiye sağlık hizmeti vereceğini anlattı.

Açılış programı 13 Ekim Çarşamba günü saat 11.00'de Hacıkaymak Mahallesi Şehit Üsteğmen Mustafa Çuhadar Aile Sağlığı Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

(MUM-MRS-YLZ) - KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

title