Haberler

Selçuklu'da Referandum Çalışmaları

Konya’nın merkez Selçuklu ilçesinde, AK Parti Selçuklu Teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında hafta sonu 9 bin kişiye ulaştı.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde, AK Parti Selçuklu Teşkilatı referandum çalışmaları kapsamında hafta sonu 9 bin kişiye ulaştı.

Selçuklu'da referandum çalışmaları devam ediyor. AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından yürütülen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı Rafet Baştürk ve teşkilat üyeleri, hafta sonu 9 bin kişiye ulaştı.

Sivil toplum kuruluşları, esnaf odaları, esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile başlayan referandum çalışmaları akşam saatlerinde AVM ziyaretleri ile devam etti. Cumartesi günü bir AVM'de gerçekleşen ziyarete AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız katılırken, Pazar günü ise başka bir AVM'deki ziyarete AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta katıldı. İki gün boyunca sabah başlayıp gece geç saatlere kadar süren çalışmalarda yaklaşık 9 bin kişiye ulaşıldı. Heyet Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında vatandaşlara bilgi verdi ve karanfil hediye etti.

16 Nisan'da yapılacak referandumun önemine vurgu yapan ve kararsız seçmenlerle ilgilenen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanlığı sisteminin ülkemize sağlayacağı katkılar hakkında bilgi verdi. Başkan Altay, "16 Nisan referandumu Türkiye'nin geleceği için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için önemli bir eşik. AK Parti için oy istemiyoruz, Türkiye'nin geleceğine oy istiyoruz. Eğer güçlü bir Türkiye istiyorsak, bölgesinde söz sahibi bir ülke istiyorsak, mazlumlara elini uzatabilen bir Türkiye istiyorsak referandum için hepimiz çalışmalıyız. Ülkenin istikrarı için 'Evet' demeliyiz. Tek parti iktidarlarına baktığımız zaman koalisyon dönemlerine göre iki katı daha fazla kişi başına düşen gayrisafi milli hasılaya sahip oluyoruz. 1950 yılından bu yana tek parti iktidarı olmuş olsaydı şuanda kişi başına düşen gelirimiz 22 bin dolar olacaktı" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur İbrahim Altay Selçuklu AK Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title