Haberler

Selçuk'ta Vatandaşların Durak İsteği Yerine Getirildi

Selçuk Belediyesi, ilçedeki vatandaşlardan gelen talepler üzerine köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine otobüs durakları yaptı.

Selçuk Belediyesi, ilçedeki vatandaşlardan gelen talepler üzerine köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine otobüs durakları yaptı.

Selçuk Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde ikamet eden vatandaşların otobüs durağı talebini kırmadı.

İstek doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri, belirlenen noktalarda otobüs duraklarının montajını tamamladı. Selçuk Belediye Başkanı Dr Dahi Zeynel Bakıcı, imkanlar ölçüsünde vatandaşların taleplerinin değerlendirildiğini ifade ederek, "Vatandaşlar otobüs beklerken daha güvenli bir ortamda bulunsun, yağmurdan, güneşten korunsun ve yorulduğunda oturabilsin diye yeni mahallelerimize otobüs durakları yaptık. Belediyemiz'in demir atölyesinde kendi ekiplerimizce yapılan ve tamamen kendi imalatımız olan otobüs duraklarının mahallelere montajı da yapıldı. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılarken elimizdeki imkanları kullanarak geri dönüşüme katkıda bulunmak da bu çalışmamızın diğer artı yanını oluşturuyor" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title