Haberler

Selçuk'ta Hizmet Yarışı Sürüyor

Aday olup olmayacağı tartışılırken Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür'ün, "İşimiz Selçuk" dedi.

Aday olup olmayacağı tartışılırken Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür'ün, "İşimiz Selçuk" dedi. Hizmetlerini halkın taleplerine göre şekillendirmek amacıyla kamuoyu araştırması yapan ve sonra kolları sıvayan Selçuk Belediyesi, başlattığı çalışmalardan ilk sonuçları almaya başladı.

Özellikle köylerde yaşanan sinek sorunu konusunda periyodik olarak denetimlerini sürdüren belediye ekipleri, vatandaşların görüşlerini almayı da ihmal etmiyor. Sonuç alınmaya başlanan sorunlar için yeni çalışma takvimi oluşturan belediye ekipleri, hizmetlerin devamlılığı için de yeni projeler geliştirmeyi sürdürüyor. Vatandaşlar da kısa sürede alınan olumlu sonuçlardan memnun olduklarını belirttiiler.

Sivrisinek ile mücadele konusunda Belevi'ni ziyaret eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin'e beldedeki çöp konteynerlerinin yıkanması konusunda istek geldi. Bunun üzerine Selçuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, harekete geçerek özel temizlik malzemesi ile konteynerleri yıkayarak dezenfekte etti. Dezenfekte edilen çöp konteynerlerinde uzun bir süre bakteri, larva üremesi olmayacağını, sinek ve böceklerinde konteynerlere yaklaşamayacağını dile getiren yetkililer, "Diğer köylerimize de çöp bidonları yerleştirerek çevre temizliği konusunda örnek olabilecek aşama kaydediyoruz" diye konuştular.

Başta Belevi olmak üzere Zeytinköy vediğer köylerdeki çalışmalar konusunda görüşlerine başvurduğumuz vatandaşlar da 20 gündür haşere ilaçlamasını artıran belediye ekiplerinin hizmetinden memnun olduklarını söylediler. Vatandaşlar, genel olarak sorunlarında gözle görülür oranda azalma olduğunu dile getirerek çalışmalarından dolayı Selçuk'Belediyesi'ne teşekkür ettiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Vefa Ülgür Selçuk Belediyesi Belevi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title