Haberler

Seko, Çocukları Masa Tenisi Oynamaya Çağırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, sevimli maskotları SEKO ile birlikte okul taramalarına devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, sevimli maskotları SEKO ile birlikte okul taramalarına devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Kocaeli'de ki çocukları ve gençleri spora kazandırma faaliyetlerine devam ediyor. Mavi beyazlılar, koordinatör, antrenör, sporcu ve velilerin işbirliğiyle alt yapı tarama faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Kocaeli'de ki tüm ilçelerdeki okulları gezerek taramalar gerçekleştiren mavi beyazlılar, belirlenen branşlarda pilot okullar açarak alt yapı şubelerinin sayısını arttırıyor.

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü son olarak kulüp faaliyetlerini ve Masa Tenisi branşını Gebze'de ki okullarda tanıttı. Kağıtspor'un sevimli kızıl pandası SEKO'nun da katıldığı programda, öğrenciler SEKO'ya büyük ilgi gösterdi. Büyükşehir Kağıtspor Branş koordinatörü Duygu Durmaz, Gebze bölgesi koordinatörü Feyyaz Karabıyık ve Gebze bölgesi Masa Tenisi antrenörleri Özkan Karakayış ile Selçuk Eleser öğrencilere Masa Tenisi branşı hakkında bilgiler verdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kağıtspor Gebze Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title