Haberler

Şeker Fabrikası Personeline Trafik Semineri

Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından Çarşamba Şeker Fabrikası çalışanlarına emniyet kemeri ve hız konulu seminer verildi.

Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından Çarşamba Şeker Fabrikası çalışanlarına emniyet kemeri ve hız konulu seminer verildi.

Çarşamba Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinin ilçedeki kurumlarda yürüttüğü trafik eğitimleri devam ediyor.

Çarşamba Şeker Fabrikası personeline Trafik Denetleme Büro Amiri Adem Keskin, slayt yardımı ile yaptığı sunumda, emniyet kemeri kullanımının önemini anlattı.

Keskin, "Emniyet kemeri kullanımı sizlerin hayatı için önemli. Bir kaza esnasında  bilimsel araştırmalara göre emniyet kemeri takan bir insanın kafası ortalama 10 santimetre ön tarafa doğru geliyor ve açılan hava yastığı da bu mesafeye göre ayarlanıyor. Aksi durumda hayat kurtaran hava yastığı basınçtan dolayı zarar verebilir. Bizlere yönelik bir eleştiri hep şu yönde, 'şehir içinde hız limiti neden 50 kilometre' bakın arkadaşlar bir araştırmaya göre 50 kilometre hızla kaza yapan birinin aldığı darbe bir apartmanın birinci katından düşen biri ile eş değer olurken, 90 kilometre hızla giden birinin yaptığı kaza bir apartmanın onundan katından düşmeye eş değer" şeklinde konuştu.

Sunumun ardından Keskin, soruları yanıtladı. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Adem Keskin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title