Haberler

Şehzadeler Belediyesi İftar Sofrasını Karaoğlanlı Mahallesi'nde Kurdu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaoğlanlı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaoğlanlı Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu.

Şehzadeler Belediyesi, hayırseverlerin destekleriyle Karaoğlanlı Mahallesi'nde iftar sofrası kurdu. İftar yemeğine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Karaoğlanlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Kılınç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Çelik, iftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Çelik, iftar yemeği servisini İlçe Başkanı Tonguç ile birlikte yaptı. Karaoğlanlı halkının Ramazan ayını tebrik eden Başkan Çelik, "Geçen yıl birlikte iftar yaptığımız, bugün aramızda olamayan yitirdiklerimizi rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun. Ülkemizde huzurlu bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Ancak bizim gibi olmayanlar var. İslam dünyası acılar içinde bir Ramazan ayı geçiriyor. Bir çok ülkede kan ve göz yaşı hakim. Mübarek Ramazan ayının İslam dünyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Allah sağlık ve afiyet içerisinde bayrama kavuşmayı, Ramazanlarda tekrar hep birlikte olmayı nasip etsin" dedi. Program sanatçı Ahmet İnce'nin seslendirdiği tasavvuf müziği eserleri eşliğinde gerçekleştirildi. İftar yemeğinin ardından çocuklar için Hacivat Karagöz orta oyunu sahne aldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Karaoğlanlı Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title