Haberler

Şehzadeler AK Parti Grubu Hizmetteki İlk Yıllarını Kutladı

Şehzadeler Belediye Meclisinin AK Parti grubu toplanarak 2 Nisan’daki meclis toplantısıyla ilgili yapılaması gerekenler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Şehzadeler Belediye Meclisinin AK Parti grubu toplanarak 2 Nisan'daki meclis toplantısıyla ilgili yapılaması gerekenler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Şehzadeler Belediyesinin kuruluşunun bir yılını doldurması nedeniyle 1 yıllık değerlendirmenin de yapıldığı toplantıda, AK Parti grubu olarak 1. Hizmet yılı nedeniyle pasta kesildi.

Şehzadeler Belediyesi AK Parti Belediye Meclis grubu 2 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Meclis toplantısı öncesi grup toplantısı gerçekleştirdi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Şehzadeler ilçe Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Veysel Neze ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Grup toplantısında 2 Nisan'da yapılacak olan belediye meclis toplantısıyla ilgili gündem maddeleri görüşüldü. Ayrıca yerel seçimlerin üzerinden 1 yıl geçmesi nedeni ile geçmiş bir yıllık değerlendirme yapıldı. Yeni kurulan bir belediye olması nedeniyle kuruluş aşamasında bir takım sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Öncelikle kuruluşumuzun 1. yılında yaptığımız her çalışmada vermiş olduğu desteklerden ötürü tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her çalışmamızda bizi daima destekleyen değerli ilçe Başkanım Ahmet Tonguç'a ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bildiğiz gibi Şehzadeler Belediyemiz 30 Mart yerel seçimleri ile birlikte kurulmuş olan bir belediye. Doğal olarak kuruluş sürecinde bir takım sıkıntılar yaşadık. Ancak bugün itibarı ile tüm ilçemize hizmet edebilir noktaya geldik. Bugün bu noktaya gelmemizde emeği olan tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki hizmet yıllarımızda yine birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız" dedi.

"ŞEHZADELER'DE HİZMETLER EMİN ADIMLARLA GELİYOR"

30 Mart yerel seçimlerinde Ömer Faruk Çelik ile birlikte büyü bir başarıya imza attıklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler ilçe Başkanı Ahmet Tonguç, "Öncelikle hizmetlerle dolu geçen bir yıl nedeni ile başta belediye başkanımız olmak üzere tüm belediye meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte hep birlikte yaptığımız seçim çalışma neticesinde büyük bir başarıya imza attık. Ömer Faruk Çelik başkanım göreve geldiği günden beri dur durak bilmeden çalışmaya başladı. O gün Başkanımız çok güzel bir sloganı vardı 'Şehrinden Emin Kendinden Emin' diye, bugünde biz diyoruz ki Şehzadeler'de hizmetler emin adımlarla geliyor. Bir takım sıkıntılar yaşadığını yakinen biliyorum. Çok şükür bütün sıkıntılar aşıldı bu gün Şehzadeler'de her mahalleye eşit şekilde hizmetler gitmeye başladı. Bu gün tam bir yılı geride bıraktık. Ancak bu bir yıl içerisinde gerçekten büyük çalışmalar yapıldı. Rabbim bizlere nice uzun yıllar Şehzadeler ilçemize birlikte hizmet etmeyi nasip etsin diyorum hepinize tekrardan teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplantı sonunda Şehzadeler Belediyesinin 1. Hizmet yılı pastası tüm meclis üyeleri ile birlikte kesildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title