Haberler

Şehitlikteki Türk Bayrağı Yenisiyle Değiştirildi

Ardahan’da Halilefendi mahallesindeki mezarlık içinde bulunan Şehitlikteki direkte dalgalanan Türk bayrağı eskidiği için yenisiyle değiştirildi.

Ardahan'da Halilefendi mahallesindeki mezarlık içinde bulunan Şehitlikteki direkte dalgalanan Türk bayrağı eskidiği için yenisiyle değiştirildi.

Halilefendi mahallesindeki mezarlıkta bulunan Şehitlik anıtında dalgalanan Türk bayrağının renginin, güneş ışığından solduğunu, rüzgar ve yağış nedeniyle de yıprandığını belirten Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker, "Aziz şehitlerimize ne yaparsak yapalım, haklarını ödememiz mümkün değil. Mezarlığa defnettiğimiz Şehitlerimizin kabri başındaki şanlı bayrağımız zaman içerisinde yıpranmıştı. Bayrağımızı bu şekilde görünce, genç arkadaşlarımızla birlikte hemen değiştirmek istedik ve yeni bayrağımızı alıp geldik. Şimdi de eskiyen bayrağı, yenisiyle değiştiriyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. İnşallah bu yaptığımız bir örnek teşkil eder ve diğer şehitlerimizin kabirlerindeki eskimiş bayraklar da değiştirilir" dedi.

Ürker ve yanındakiler, kabirdeki direkte dalgalanan eskimiş bayrağı indirdiler ve yerine yeni bayrağı, İstiklal marşı eşliğinde dalgalandırdılar. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ardahan Yerel Haberler

title