Haberler

Şehitleri Ziyaret Ettiler

Gediz Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine Çanakkale'ye kültür gezisi düzenlendi.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerine Çanakkale'ye kültür gezisi düzenlendi.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Uluhan başkanlığında İngilizce Öğretmeni İbrahim Yoşumaz, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet İnan, Rehber Öğretmen Onur Kaya tarafından organize edilen geziye 37 öğrenci katıldı.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Uluhan, rehber eşliğinde Çanakkale Savaşları'nın yapıldığı alanları gezen öğrencilerin, Türkiye'nin kaderini belirleyen büyük savaş ve o savaşla tarih yazan kahramanlar hakkında önemli bilgiler elde ettiklerini söyledi.

Düzenledikleri kültür gezisinin çok verimli geçtiğini belirten

Müdür Yardımcısı Mustafa Uluhan, bu tür gezilerin öğrencilerin gelişimi için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Öğrencilerimiz Çanakkale Savaşlarının ülkemiz tarihi açısından ne kadar önemli olduğunu, yapılan bağımsızlık mücadelesinin ne kadar zor şartlarda ve çok büyük fedakarlıklarla gerçekleştirildiğini yerinde gördüler. Çanakkale'de Yahya Çavuşu, Yarbay Hasan Beyi, Seyit Onbaşıyı, Kurmay Albay Mustafa Kemal'i ve daha nice kahramanları bizzat tanıdılar. Bu gezinin yapılmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Bayram Sarı'ya teşekkür ederim" diyle konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet İnan Onur Kaya Çanakkale Gediz Yerel Haberler

title