Haberler

Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2012 yılında şehit olan Murat Toprak ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından, 2012 yılında şehit olan Murat Toprak ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Adıyaman Polisevi'nde düzenlenen 16 Eylül 2012 tarihinde Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polisleri taşıyan minibüse yönelik Karlıova İlçesi Hacılar Köyü mevkiinde yapılan mayınlı saldırıda şehit düşen 8 polisten biri olan Murat Toprak (25) ve tüm şehitler için mevlit okutuldu.

Mevlide şehit ailesinin yanı sıra, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Şeker, Jandarma Garnizon komutanı Albay İbrahim Koyuer, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Emniyet müdürü Fikret Salmaner, kamu ve kuruluş temsilcileri ile polisler katıldı.

Adıyaman Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü ve beraberindeki imam hatipler tarafından okunun mevlidi şeriften sonra, Müftü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından dua okundu.

Duada, vatanın, milletin birlik ve beraberliğinin daim olması, Türk Milletinin kardeşliğinin ömür boyu sürmesi temennisinde bulunarak, ülkeyi bölmek isteyenlere fırsat verilmemesi temennisinde bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karlıova Bingöl Eylül Yerel Haberler

title