Haberler

Şehitkamil İlçesinde Konteynırlar Tertemiz

Çevre temizliğine önem veren Şehitkamil Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan plastik ve pedallı çöp konteynırlarını doğal ilaçlarla yıkayarak, hem dezenfektesini yapıyor hem de vatandaşları mikrop, sinek ve haşerelere karşı koruyor.

Çevre temizliğine önem veren Şehitkamil Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde bulunan plastik ve pedallı çöp konteynırlarını doğal ilaçlarla yıkayarak, hem dezenfektesini yapıyor hem de vatandaşları mikrop, sinek ve haşerelere karşı koruyor. Şehitkamil Belediyesi'nin çalışmalarını beğendiklerini belirten vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü konteynır yıkama ve dezenfekte ekibi, sokak sokak dolaşarak, caddelere ve sokaklara konulmuş çöp konteynırlarını doğal ilaçlarla yıkayarak, dezenfekte ediyor. Böylelikle çöp konteynırlarını kullanan vatandaşlar mikroplardan korunmuş oluyor. Her hafta bir mahallede çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mücahitler mahallesinde bulunan konteynırları dezenfekte ederek çalışmalarını sürdürdü.

Havaların ısınmasıyla birlikte konteynırlarda oluşan mikrop ve sineklerin oluşmasını önlemek için çalışmalarına hız veren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını beğendiklerini belirten vatandaşlar, "Belediyemizin çalışmalarından memnunuz, sürekli mahalle aralarında, parklarda ve çöp konteynırlarında temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu sayede konteynırlarımız da tertemizler. Çöpleri atmaya geldiğimizde veya konteynırların yanlarından geçerken konteynırlarımızda kötü koku oluşmuyor. Belediyemizin çalışmalarından memnunuz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

title