Haberler

Şehitkamil Hızır Ekibi Yaprak Mahallesini Temizledi

Güncelleme:

Şehitkamil Belediyesi tarafından yeni başlatılan "Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında oluşturulan Hızır Ekipleri, Yaprak Mahallesini baştan aşağı temizledi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yeni başlatılan "Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında oluşturulan Hızır Ekipleri, Yaprak Mahallesi'ni baştan aşağı temizledi. Yapılan temizlikten memnun kalan mahalle sakinleri Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi'nin başlatmış olduğu "Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında her gün bir mahalleyi temizleyen Hızır ekibi, son olarak Yaprak Mahallesi'ni temizledi. 15 kişilik ekip ile cadde ve sokakları baştan aşağı temizleyen Hızır ekibi, mahallede toz bile bırakmadı.

Yapılan temizlik çalışmalarından memnun kaldıklarını ifade eden Yaprak Mahallesi Muhtarı Cesur Kıvanç, "Şehitkamil Belediyemizin yeni bir projesi 'Mahallemiz Tertemiz" projesi kapsamında mahallemizde Hızır ekibi tarafından genel bir temizlik çalışması yapılıyor. Her gün farklı bir mahallede temizlik çalışması yapıldığı için bizim mahalleye de 28 günde bir sıra geliyor. Belediyemizin başlatmış olduğu bu güzel projeyi bizlerde sonuna kadar destekliyoruz. Bunun dışında Belediyemiz tarafından mahallemizde birçok hizmetler sunuldu. Sokak sağlıklaştırma çalışmasından sosyal tesislere kadar hizmetin en güzelini aldık. Yapılan hizmetlerden dolayı başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile ekibine şahsım ve mahallelim adına çok teşekkür ediyorum. Bu tür hizmetlerin devamını diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

title