Haberler

Şehitkamil Engelli Vatandaşlara Umut Olmaya Devam Ediyor

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, diyabet hastalığı nedeniyle sol bacağının diz kapağının üzerinden kesilmesi sonucu bedensel engelli olan Mehmet Naci Başkak’ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, diyabet hastalığı nedeniyle sol bacağının diz kapağının üzerinden kesilmesi sonucu bedensel engelli olan Mehmet Naci Başkak'ı evinde ziyaret ederek, akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Mutluluğunu eşiyle paylaşan Başkak, kendisine bu mutluluğu yaşatan Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

"ALLAH BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

İncilipınar Mahallesinde ikamet eden ve diyabet hastalığı nedeniyle sol bacağının diz kapağının üzerinden kesilmesi sonucu bedensel engelli olan 64 yaşındaki Mehmet Naci Başkak'ı ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi Gıda Bankası ekipleri, Başkak ile yakından ilgilendi. Bir süre Başkak ile sohbet eden ekipler, getirdiği akülü tekerlekli sandalyeyi Başkak'a takdim etti. Akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Başkak, ilk turunu evinin önünde attı. Mutluluğu gözlerine yansıyan Başkak, sevincini eşiyle paylaştı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkürlerini ileten engelli Mehmet Naci Başkak, "Diyabet hastalığından dolayı sol ayağım kesildi, diğer ayağım ise kılcal damarlarda sorun olduğundan dolayı yürüyemiyorum. Engelli olduğum için akülü tekerlekli sandalyeye ihtiyacım vardı. Daha önce normal manuel tekerlekli sandalye kullanıyordum. Bu hem benim için hem de bana yardımcı olmaya çalışanlar için büyük zorluklar oluşturuyordu. Her gün mutlaka iki kişinin bana yardım etmesi gerekiyordu. Akülü tekerlekli sandalye için Şehitkamil Belediyemize müracaat ettik. Sağ olsunlar Belediyemizden ekipler gelip incelemelerini yaptıktan sonra bugün tekerlekli sandalyemi getirdiler. Bundan dolayı çok mutluyum, çok sevinçliyim. Belediye Başkanımıza bana bu tekerlekli sandalyeyi gönderdiği için çok teşekkür ediyorum. Allah başkanımızı başımızdan eksik etmesin" dedi.

EŞİM BUNDAN SONRA KENDİ BAŞINA İSTEDİĞİ YERE RAHATLIKLA GİDEBİLECEK

Engelli Mehmet Naci Başkak'ın eşi ise, "Daha önce çok zorluklar yaşıyordum. Eşime önce koltuk değnekleri aldık onunla yapamadı. Üçgen sehpa getirdik onunla da yürüyemedi. Daha sonra emeklemeye başladı fakat bu seferde dizlerinde ağrı oldu. Normal tekerlekli sandalye getirdik. Onda ise her zaman iki kişinin yardım etmesi gerekiyordu. Benim dizimde platinli olduğu için bende fazla yardım edemiyorum. Şehitkamil Belediyemizin engelli vatandaşlar için akülü tekerlekli sandalye dağıttığını duyduk. Bizde Belediyemize müracaat ettik. Çok şükür Belediyemizden arkadaşlar eşimin akülü tekerlekli sandalyesini getirdiler. Eşim bundan sonra kendi başına kimsenin yardımı olmadan istediği yere rahatlıkla gidebilecek. Belediyemize engelli vatandaşlar için yapmış olduğu bu hizmetlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
title