Haberler

Şehitkamil'de Yaz Spor Okulu Kayıtları Başlıyor

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca organize edilen yaz spor okulları, bu yılda 7-18 yaş aralığında binlerce sporcuya eğitim vermeyi hedefliyor.

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca organize edilen yaz spor okulları, bu yılda 7-18 yaş aralığında binlerce sporcuya eğitim vermeyi hedefliyor. Basketbol, futbol, yüzme, satranç, taekwando, halkoyunları ve badminton branşlarında eğitimlerin verileceği yaz spor okullarında genel kayıtlar 5-15 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

SPORDA NİTELİKLİ EĞİTİMİN ADRESİ ŞEHİTKAMİL

Spor da alt yapıya verdiği önem ve destekle yüzlerce nitelikli sporcuyu Gaziantep ve Türk Sporuna kazandıran Şehitkamil Belediyesi, 2013-2014 Yılı eğitim öğretim sezonun sona ermesiyle birlikte başlayacak olan 2014 Yılı Yaz Spor Okullarında da ilk okul, orta okul ve lise düzeyinde ki öğrencilere profesyonel bir ortamda nitelikli bir sportif eğitim vermeye hazırlanıyor. 5-15 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak olan kayıtlar sonrasında 16 Haziran Pazartesi günü ilk düdük sesiyle temponun başlayacağı yaz spor okullarında Basketbol, futbol, yüzme, satranç, taekwando, halkoyunları ve badminton branşlarında eğitimler verilecek. Kontenjanlarla sınırlı olacak olan kurs kayıtlarında yaşanacak yoğun ilgiye cevap verilmek adına Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde kayıt kabulü sürecince hafta içi 18.00'e kadar devam ederken sporcu velilerine kolaylık sağlamak adına kayıt kabul noktası cumartesi ve pazar günüde hizmet vermeye devam edecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Yerel Haberler

title