Haberler

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Aydınlar ve Göllüce Mahallesini Ziyaret Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Aydınlar ve Göllüce Mahallesinde, iftar öncesi yardıma muhtaç aileleri evinde ziyaret etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Aydınlar ve Göllüce Mahallesinde, iftar öncesi yardıma muhtaç aileleri evinde ziyaret etti. Ailelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sorunların çözülmesi için gecesini gündüzüne katıyor.

Ramazan ayında her gün aile ziyaretleri gerçekleştiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, misafir olduğu her evde ailelerin sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Ailelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, sorunların çözülmesi için gecesini gündüzüne katarak ailelerin sıkıntılarını gidermeye çalışıyor. Başkan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil ilçe Başkanı Hülya Kılıç ile birlikte, Aydınlar Mahallesinde ikamet eden ve dul olan Naile Denk'i evinde ziyaret etti. Ailenin sorunlarıyla yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, aileye yardım etme sözü verdi. Daha sonra Başkan Fadıloğlu, ve beraberindeki heyet, kanser hastası olan Hanım Acertürk'ü evinde ziyaret etti. Hanım Acertürk'e geçmiş olsun dileklerinde bulunan Başkan Fadıloğlu, bir süre Acertürk ile yakından ilgilendi. Başkan Fadıloğlu daha sonra, Göllüce Mahallesinde ikamet eden Mustafa Kurtbeğen, yüzde 90 görme engelli olan Mehmet Özcan ve Sultan Baz'ın evlerine giderek, ziyarette bulundu. Aileler ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu çocuklara da çeşitli hediyeler sundu. Başkan Fadıloğlu, ailelere yardım etme konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkürlerini sunan yüzde 90 görme engelli Mehmet Özcan, "Başkanımız bugün arkadaşlarıyla birlikte zahmet edip evimize misafir oldular. Kendisine ve arkadaşlarına bizleri ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımızın bizlere her zaman desteği devam ediyor. Giyecek, yiyecek, çocuk elbisesine kadar hepsini Başkanımız bize temin ediyor. Gıda malzemesi olsun, bayramlık elbise olsun, yakacak oduna kadar hiçbir şeyimiz eksik kalmıyor. Bunun içinde Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ev ziyaretlerini tamamlayan Başkan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet Göllüce Mahallesi'nden ayrıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Ak Parti Göllüce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title