Haberler

Şehitkamil Bayan Spor Merkezleri Yeni Dönem Kayıtlarına Start Verdi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin birçok farklı bölgesinde açtığı 16 bayan spor merkezleriyle, yeni dönemde de sağlığını ve formunu korumak isteyen bayanların hizmetinde olacak.

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin birçok farklı bölgesinde açtığı 16 bayan spor merkezleriyle, yeni dönemde de sağlığını ve formunu korumak isteyen bayanların hizmetinde olacak. Fitness, step, aerobik ve jimnastik eğitimlerinin verildiği Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezlerinde kayıtlar Ağustos ayı boyunca devam edecek.

SAĞLIKLI YAŞAMIN ADRESİ ŞEHİTKAMİL

Sağlıklı ve uzun yaşamanın anahtarı sporun, Gaziantep'te ki vazgeçilmez adresi Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezleri, Eylül ayında itibaren faaliyet gösterecek olan yeni dönem seanslarıyla Gaziantepli hanımların hizmetinde olacak. Şu an da 16 farklı merkezde kayıt kabul çalışmalarını sürdüren, Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezlerinde her yıl olduğu gibi yeni dönemde de binlerce üye spor yaparak sağlığını koruyacak. Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezleri Sorumlusu Saniye Çarçur, kayıt kabul çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehitkamil Belediyesi Bayan Spor Merkezlerinde tüm hanımlarımıza sağlıklı ve modern tesislerde, konularında uzman antrenörler eşliğinde spor yaparak sağlıklı kalma imkanı sunuyoruz. Şu an da 6 farklı merkezde kayıt kabul çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca 3 farklı merkezimizde çalışan bayanlar için akşam seanslarımız yeni dönemde faaliyetlerini sürdürecek. Bayan Spor Merkezlerimize kayıt yaptırmak isteyen hanımların tesislerimizi ziyaret etmelerini ve antrenörlerimizden detaylı bilgilerini öğrenmelerini tavsiye ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Eylül Yerel Haberler

title