Haberler

Şehit ve Gaziler Derneği'nden Başkan Kayda'ya Teşekkür

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Salihli Şube Başkanı Abdullah Varol ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Salihli Şube Başkanı Abdullah Varol ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Manisa Şube Başkanı Taydaş ve Salihli Şube Başkanı Varol, Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya şehit ve gaziler derneğine verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Nezaket ziyaretlerinden ötürü Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş, Salihli Şube Başkanı Abdullah Varol ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Başkan Kayda, "Her zaman yanınızdayız. Elimizden geldiğince tüm ihtiyaçlarınızı karşılamaya ve isteklerinizi yerine getirmeye hazırız. Çünkü sizler şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetisiniz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Kayda Türkiye Salihli Ekonomi Güncel Haberler

title