Haberler

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy İçin Taziye Evi Açıldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde önceki gün toprağa verilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy için Azcanlar Sokak üzerinde açılan taziye evi ziyaretçi akınına uğruyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde önceki gün toprağa verilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy için Azcanlar Sokak üzerinde açılan taziye evi ziyaretçi akınına uğruyor.

Şehit haberinin Çerkezköy'e ulaşmasının ardından ilgililer tarafından hazırlatılan, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Şükrü Dumanlar'ın organize ettiği taziye evi her gün saat 16.00'dan 22.00'a kadar taziyeye açık bulunuyor. Taziye evinde şehit babası Mustafa Ersoy ile şehit abileri Dursun ve Devrim Ersoy taziyeleri kabul ederken, bayanlar için hazırlatılan şehit evinde ise anne Nilüfer Hatun Ersoy taziyeleri kabul ediyor.

Şehidin defnedilmesinin ardından hem taziye evi hem de şehidin baba ocağı ziyaretçi akınına uğradı. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'dan 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler'e kadar askeri ve mülki erkan, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan'dan tüm Çerkezköy protokolüne, kamu ve özel kurum ve kuruluş temsilcilerinden siyasi parti temsilcileri ile Çerkezköylülere kadar yüzlerce kişi taziye evine gelerek taziyelerini iletti.

Taziyeye şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy'un Siirt'teki tabur komutanı ile silah arkadaşı da gelerek, Ersoy ailesine taziyelerde bulundu.

Çerkezköy 3'ncü Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler ile görevli askeri personel Ersoy ailesini yalnız bırakmıyor. Sürekli ailenin yanında bulunan Tuğgeneral Taşdeler ile askeri personel Ersoy ailesi ile yakından ilgileniyor.

Bu arada hem taziye evine hem de baba ocağında İlçe Müftülüğünün görevlendirdiği personeller tarafından sürekli Kur'an okunuyor.

Taziye evinin duvarları ise Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy'un resimleri ve dev Türk bayrağı ile süslendi. Taziye evi, Pazar günü akşamına kadar açık kalacak.

15.11.2012 09: 24: 37

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Ersoy Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title