Haberler

Şehit Çocuklarına Tablet ve Dizüstü Bilgisayar

Aksaray'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Halk Bankası sponsorluğunda organize ettiği "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında 0-16 yaş şehit çocuklarına tablet, 17-22 yaş şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Aksaray'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Halk Bankası sponsorluğunda organize ettiği "Yalnız Değilsiniz, Türkiye'nin En Büyük Ailesi" projesi kapsamında 0-16 yaş şehit çocuklarına tablet, 17-22 yaş şehit çocuklarına dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Aksaray Valisi Şeref Ataklı'nın eşi Adile Ataklı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, proje kapsamında şehit ailelerini ziyaret etti.

Şehit Jandarma Üstçavuş Hakan Bacak'ın oğlu Oğuzhan Bacak, şehit Jandarma Uzman Çavuş Ünal Demir'in çocukları Ramazan ve Zeynep Demir ile şehit Jandarma Çavuş Erdal Akbulut'un kızı Kader Akbulut'a hediyelerini veren Adile Ataklı, şehit ailelerinin canlarından bir can olan evlatlarını vatan ve milletin bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit verdiğini belirtti.

"Bizler ne yapsak şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmak en önemli görevlerimizdendir" diyen Ataklı, şehitler ve çocuklarının bu milletin evladı olduğunu dile getirdi.

Ataklı, şehit aileleri ile sohbet ederek, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan Halk Bankası Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
title