Haberler

Şehir İçi Taşımacılığının Yeni Yıldızı Npr10 Long

Güncelleme:

Dünyanın Lider Ticari Araç Üreticisi Anadolu Isuzu'nun N Serisinin Yeni Aracı NPR10 LONG Şehir İçi Taşımacılığın Yeni Yıldızı Oldu.

Dünyanın lider ticari araç üreticisi anadolu ısuzu'nun n serisinin yeni aracı npr10 long şehir içi taşımacılığın yeni yıldızı oldu. Coca Cola Gebze bayii Nikay Meşrubat'ın filosuna kattığı 6 adet NPR10 LONG kamyonun teslim töreninde konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, "Bu araç kendi pazarını yarattı. Talebin artışı ile üretimi de artıracak" dedi.

Yırtıcı: "İşimiz için en ideali NPR10"

Anadolu Isuzu Kocaeli Bayii Karataş Otomotiv tarafından gerçekleşen teslim töreninde Nikay Meşrubat Genel Müdürü Abdullah Yırtıcı da bir konuşma yaptı. Taşımacılık sektörüyle uğraşan kurum ve kuruluşların güçlü olabilmesi için araç performansının çok önemli olduğunu belirten Nikay Meşrubat Genel Müdür Yırtıcı şunları söyledi;

"Kalite, yakıt tasarrufu ve dayanıklılığı ile bilinen Isuzu araçlarıyla filomuzu yeniliyoruz." NPR10 'u tercih etmemizin nedeni tonajı:

Düzenlenen taşımacılık kanunuyla sorunlar yaşamaya başlamıştık. Ağırlığı oldukça fazla ürünlerin taşımacılığını yaptığımız için fazla yük yükleyebileceğimiz araçları tercih ediyoruz. Isuzu'nun 10 tonluk NPR10 aracı aradığımız özellikleri karşıladı. İşimiz için en ideal aracın NPR10 olması bizim de tercih etmemizi sağladı."

Tamay: "NPR10 Kendi Pazarını Yarattı"

Yaptığı konuşmada tonajda trendin bir üst aşamaya doğru kaydığını görmeleriyle beraber NPR10'u ürettiklerini belirten Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay "Talebi doğru zamanda algılamışız ki ciddi anlamda araç satmaya başladık. " dedi.

Tamay daha sonra şöyle konuştu;

"2 dingildeki en büyük araç olan NPR10, meşrubat-gıda-yaş sebze meyve taşımasında rahatlıkla kullanılıyor. Gücünü taşımacılıktan alan kurumların ihtiyaçlarını karşılayan bu araç kendi pazarını yarattı. 'Yaşasın ticaret' sloganı ile yola çıkan N serisi, pazarda hak ettiği yere geldi Taşımacılıktan güç alan Coca Cola gibi kurumların güçlenmesi için çalışıyoruz. Sadece satış değil satış sonrası hizmetlerimizden de memnun kalmaları bizim için son derece önemli."

Nikay Meşrubat'ta gerçekleşen törene; Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Karataş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karataş ve Nikay Meşrubat Genel Müdürü Abdullah Yırtıcı katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title