Haberler

Sedat Sel Ebru Yaptı

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ebru yaptı.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ebru yaptı.

Suşehri Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Aspasya Sosyal Tesisleri'nde Erzurum Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve ebru sanatçısı Ahmet Sobacı'yı ziyaret eden Belediye Başkanı Sedat Sel ebru yaptı. Ebru çalışmaları hakkında Erzurum Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve ebru sanatçısı Ahmet Sobacı'dan bilgi alan Sel, ebru sanatının yapıldığı alanda bulunan vatandaşların isteği üzerine ebru yaptı. İzleyiciler tarafından büyük alkış alan Sel, Suşehri Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya destek çıktıklarını söyledi. Sel "Sanatın ve kültürün temelinde insan sevgisi vardır. İnsan sevgisi de dünyada her şeyin anahtarıdır" diyerek, gençlerden sanatsal ve kültürel faaliyetlerin içerisinde daha çok olmaları isteğinde bulundu. Sel, ülkelerin gelişmişlik seviyesinin, sanata ve sanatçıya verdikleri önemle ölçülebileceğini dile getirerek, "Ebru, güzel bir sanat. Belediyemizin sponsorluğunda Erzurum'dan gelen Ahmet Sobacı hocamızın açtığı ebru sergisi yoğun ilgi görüyor ve geleceğimizin teminatı olacak gençlerimizin ne kadar gayretli olduklarını gösteriyor. Belediye olarak her zaman sanatçının ve sanatın yanında olduk, bundan sonra da onlara destek vermeye devam edeceğiz. Bu güzel faaliyetten dolayı ilçemize gelerek ebru sanatını yaparak ve yaptırarak vatandaşlarımıza ve gençlerimize aşılayan Erzurum Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve ebru sanatçısı Ahmet Sobacı'yı yürekten tebrik ediyorum." diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Sel Erzurum Suşehri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title