Haberler

Sedat Onaran Parkı Açıldı

İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor.

İzmit Belediyesi'nin park seferberliği devam ediyor.

Son 6 yılda 200'den fazla parkın yapıldığı İzmit'te Turgut Mahallesi'ne de yeni bir park kazandırıldı. İzmit Belediyesi tarafından Turgut Mahallesi İsmail Gaspıralı Caddesi'nde yaptırılan ve Mimar Sedat Onaran'ın adı verilen park düzenlenen törenle hizmete açıldı. Parkın açılışını mahalle sakinleriyle birlikte yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Nerede boş bir yer bulsak orasını ya park olarak ya da yeşil alan olarak değerlendiriyoruz. Şimdiye kadar 200'den fazla yeni parkı halkımızın hizmetine sunduk. Bizler için park yapmak kolay. Zor olan park yapacak yer bulamamaktır" dedi.

Doğan, vatandaşlardan 7 Haziran'daki seçimlerde ülkedeki yatırımların ve istikrarın devamından yana oy kullanmalarını da isteyerek,"Ülkemiz her geçen gün gelişip büyüyor. Eskiden İMF kapılarında uç kuruş borç için dileniyorduk. Bu gün ise biz İMF'ye borç veriyoruz. Ülkeyi istikrarsızlığa sürükleyecek, geçmişteki başarısızlıkları tescillenmiş kişilere güvenmeyin. Bütün çabamız ülkemizin daha da gelişmesi, çocuklarımızın çok daha iyi ortamlarda yaşaması içindir" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title