Haberler

Sedaş Kartepe'de Yeniden Yapilaniyor

Sedaş Yetkilileri Kartepe Belediyesi'nden Yeniden Kiraladıkları Uzunçiftlik'teki Binalarında Yeniden Yapılanmaya Giderek Bölge Halkına Daha İyi ve Kaliteli Bir Hizmet Vermek için Çalışacaklarını İfade Ettiler.

Kartepe Uzunçiftlik Konak Mahallesi Belde Sokak üzerinde bulunan 200 m² kullanım alanı bulunan prefabrik işyerinin kiralanması ile ilgili ihale önceki gün Kartepe Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirildi. Encümen başkanlığını Hakkı Tandoğan yaparken Ercan Akçil, Abdullan Yılmaz, Efkan Atmaca üye olarak görev aldı. İhale için tek talipli olarak Sedaş mevcut yerin tekrar kira sözleşmesini 675 TL aylık kira bedeli vererek aldı. Sedaş Genel Müdürlüğü Varlık Yönetimi Müdürü Süleyman Tarım, Emlak Kamulaştırma Uzmanı Kadir Karademir ve Kocaeli İşletme Müdür Muavini İbrahim Kararslan ihaleye katılarak mevcut yerin kira sözleşmesini yenilediler.

Kartepe İşletme Başmühendisliği olarak hizmet verilen prefabrik yapıyı tekrar kiralayan Sedaş yetkilileri yeni bir anlayış ve yüksek kalite ile bölge halkına hizmet verme hedefinde olduklarını açıkladılar. Kocaeli İşletme Müdür Muavini İbrahim Karaarslan, ihale sonrası mevcut yerde bugünkünden daha modern bir görüntü oluşturacakları belirterek, "Kartepe'deki mevcut binamızda yeni bir yapılanma başlatıyoruz. 1 Şubat'tan itibaren dikey yapılanma ile abone işleri başta olmak üzere dilek ve şikayetleri de burada toplayıp ilgili birimlere ileterek çözümleri çabuklaştırıp hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Ofis olarak da şık bir görüntüye bürünecek binamız müşteri hizmet binası olarak herkes tarafından beğenilen bir hizmet noktamız olacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title