Haberler

Seda Sayan Oynadığı Pizza Reklamına Kola Davası Açtı

Güncelleme:

Seda Sayan oynadığı pizza reklamında kendisinden izin alınmadan bir kola firmasının da reklamının yapıldığı iddiası ile pizza ve kola firmasını dava etti.

Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre Seda Sayan, 3 ay önce oğlu Oğulcan Engin'le birlikte pizza reklamlarında oynadı. Yapılan sözleşme kapsamında iki uzun televizyon reklam filmi ve 5 kısa reklam filmi çekildi. Çekimleri tamamlanan ve televizyonlarda yayımlanmaya başlayan son pizza reklam filminde, Seda Sayan'ın izni ve bilgisi olmadan büyük bir kola firmasının da reklamı yapıldı.

"BENDEN İZİN ALINMADI"

TPE nezdinde tescil ettirdiği 'Seda Sayan' markasının zarar gördüğünü ve kola reklamı için kendisinden izin alınmadığını iddia eden ünlü sanatçı da reklamlarında oynadığı pizza şirketiyle kola firmasına İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde 110 bin liralık tazminat davası açtı.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Sabah Gazetesi Oğulcan Engin Seda Sayan Ali Oktay Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

AZERİ:

BEN REKLAMLARDA ZENGİNLERİN OYNAMASINA KARŞIYIM. ya adamlar zaten zengin. geeçen bir bayan makarna reklamında oynuyor medya yazdı aldığı para dudak uçuklatır. lan altı üstü makarna. firmalar zenginlerin paralarına para katacağına mesala üniversite okuyan maddi durumu zayıf öğrencileri oynatsa. altınada ASLINDA ÜNLÜ BİRİNİ OYNATABİLİRİZ AMA SOSYAL PROJE GEREĞİ DERSE nasıl olur. hem öğrenciye faydası olur hemde afaki paralar verilmez.

78
0
yanıtYanıtla
cengiz:

valla sanatci olmak varmis ac bir dava gelsin paraciklar.

25
1
yanıtYanıtla
Berdan kutlu:

Cengiz atıyorum sen bir yeri boyamak için anlaşma yapıyorsun dimi iş sahibi gelip bu parkeleride sen doseyeceksin diyor kabul edermisin buda aynı şey kadın Pizza reklamına çıkmış eline Coco Cola veriyolar

yanıt0
yanıt0
htc:

açıklaması bana para ödemedilerrr allah gözlerini doyursun

16
1
yanıtYanıtla
ytüMobil-ANDROID:

ordanda reklam parası istiyor aç :)

13
1
yanıtYanıtla
AHMET:

Düşünün bir ülke var Seda Sayan o ülkede sanatçidir

12
0
yanıtYanıtla
AD:

ÇOK GÜZEL. . TESPİT. .

yanıt10
yanıt0
MMOM:

Müslüman, içinden günde 25. 000 Elhamdülillah Tesbihin çek, sağlıklı sıhhatli her türlü nimetlerden yararlandığının yerine Allah (C. C. ) a şükür etmiş ol.

6
5
yanıtYanıtla
zaman:

6, 94444444443 saat sürer. . . hayırlı işler

yanıt3
yanıt0
bilemedim:

ortalama 1 sanıyeden hesaplarsak 6. 9 saat sürer. dergahta yaşayıp geçim derdin yoksa başka iş yapmıyosan eğer mantıklı(!!). başka türlü vakit geçmez :))

yanıt2
yanıt0
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title