Haberler

Seçmen Pusulasını Özel Zarflarla Seçmene Gönderiyor

30 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkan adaylarının yanı sıra mahalle muhtarları da seçmeninin oyunu almak için yoğun çaba sarf ediyor.

30 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkan adaylarının yanı sıra mahalle muhtarları da seçmeninin oyunu almak için yoğun çaba sarf ediyor.

Belediye Başkan adayları gibi ev ev, kapı kapı dolaşan muhtar adayları seçmenine ulaşarak oy istiyor. Safranbolu'nun en büyük mahallerinden biri olan ve 18 bin nüfusun yaşadığı Emek Mahallesi Muhtarı ve Muhtar adayı Mustafa Sözen, seçmen pusularını yaptırdığı özel zarfla seçmene ulaştırıyor.

Sözen, mahallesinde 18 bin nüfusun bulunduğunu ve 7 bin 384 seçmenin yer aldığını söyleyerek, " Her muhtar adayı farklı şekillerde seçmene ulaşmaya gayret ediyor. Kimisi afiş ve el ilanları ile ulaşırken, bizde üzerinde fotoğrafımızın yer aldığı zarflarla hem kendimizi anlatıyoruz, hem de içersinde seçmenimizin oy pusulaları yer alıyor. Vatandaşımız oy pusulasını kaybetmemek için zarfla birlikte muhafaza edeceğinden böyle bir yönteme başvurduk. 7 bin 834 seçmenin oy pusularının büyük bölümünü zarflara yerleştirerek tek tek dağıttık ve dağıtmaya da devam ediyoruz" dedi.

Sözen, seçimlere bir hafta gibi bir zamanın kaldığını da hatırlatarak, evlerinde bulamadıkları seçmenlerin oy pusulalarını muhtarlıktan alabileceklerini de ifade etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Sözen Safranbolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title