Haberler

Seçimi Kaybetti Rakibine Bilgisayar Hediye Etti

Hafik ilçesinde geçen hafta yapılan Hafik Ziraat Odası Başkanlığı seçimini kaybeden Musa Ayaztaş, başkan seçilen rakibine bilgisayar hediye etti.

Hafik ilçesinde geçen hafta yapılan Hafik Ziraat Odası Başkanlığı seçimini kaybeden Musa Ayaztaş, başkan seçilen rakibine bilgisayar hediye etti.

Geçen hafta gerçekleştirilen Hafik Ziraat Odası genel kurulunda 64 delegeden 62'si oy kullandı. Başkanlık için 9 adayın yarıştığı seçimde, 17 oy alan mevcut başkan Hayrettin Özbek, güven tazeledi.

Seçimi kaybeden adaylardan Ayaztaş, seçilmesi durumunda kurmayı düşündüğü Tarımsal ve Hayvansal Üretim Birimi için aldığı 3 bilgisayardan birini ziraat odasına bağışladı.

Ayaztaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Seçilmemiz halinde bu bilgisayarları kuracağımız Tarımsal ve Hayvansal Üretim Biriminde kullanacaktık. Düşündüğümüz bu projeleri başkanımıza sunacağız. Bu bilgisayarlarımızın birini Hafik Ziraat Odamıza bağışladık. Diğerlerini ise Doğanşar Ziraat Odası ve Hafik Mahalle ve Köy Muhtarları Derneğine bağışlıyoruz" diye konuştu.

Özbek ise Ayaztaş'a teşekkür ederek, "Rakiplik böyledir işte. Geldi, dostluk kurduk, beraberlik kurduk. Allah kendisinden razı olsun" dedi.

Hafik Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Bahattin Özbek de Ayaztaş'a teşekkür etti. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Hafik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title