Haberler

Seçim Çalışmalarını Cemevinden Başlattılar

Ordu’nun Fatsa ilçesinde AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı genel seçim çalışmalarını ilçede bulunan cemevinden başlattı.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı genel seçim çalışmalarını ilçede bulunan cemevinden başlattı.

Cuma namazı kılındıktan sonra caminin alt katında bulunan cemevini ziyaret eden AK Parti Fatsa ilçe Teşkilatı, Fatsa Cemevi Derneği Başkanı İhsan Kartal'dan cemevi ile ilgili bilgiler aldılar.

Genel seçimler öncesi seçim çalışmalarına start verdiklerini belirten AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, "Yapılan toplantılar sonucu seçim çalışmalarımızın startını vermeye başladık. Cemevi derneğinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Cemevi başkanımız bizim belediye meclis üyemiz başkan yardımcısı da parti yönetim kurulu üyemizdir. Birlik beraberliğimiz her zaman devam edecektir. Buraya gelmemezin önemli sebeplerden biriside Türkiye ilk olan cami, cemevi ve aşevinin bir arada olmasıdır. Bu bizim için özel bir ayrıntıdır. Sizin bizlere karşı göstermiş olduğunuz bu ilgiye çok teşekkür ediyorum. Hükümetimizin desteklediği alevi açılımı ile ilgili burada bizler de önemli destekler veriyoruz. Bundan sonra hep birlikte çalışacağız. Desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

"Yeni yönetimin görevleri hayırlı olsun" diyerek sözlerine başlayan Fatsa Cemevi Derneği Başkanı İhsan Kartal, "Seçim çalışmaları cemevimizi ziyaret etmeleri bizim için onurdur. Her zaman çalışmalarında bizim yapabileceğimiz bir şey varsa eğer yapmaya hazır. Kendilerine kolay gelsin diyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından AK Parti Fatsa İlçe Yönetimi cemevini gezerek başkandan bilgiler aldılar. Ziyaret ikram ile son buldu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Kartal Fatsa Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

erenler:

sayın cem evi başkanı en son akp seçimlerine cem evini ziyaret etmişti zaten nedense perşembe akşamları yapılan yaslarda bulunmuyor. burayı artık kendi aranızda seçim yaparak peşkeş çekmeyin. burası dualı yerdir sizi çarpar eğen cem evlerine inancınız varsaburda daha çok şeyler var ama yeri değil . bu reklam peşinde koşmayı bırakın. . . . . . . . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
YUSUF:

ÇOK YAZIK CEM EVLERİ SİYASET YERİ DEĞİLDİR İBADET YERİDİR

2
0
yanıtYanıtla
EROL ATEŞ:

BURASI SİYASET YERİ DEĞİL AĞALAR DİNE SİYASET KARIŞTIRMAYIN

2
0
yanıtYanıtla
BİROL:

Bunların ağababaları cem evine cümbüş evi desinler, bizim zavallılar piyonluğa devam etsinler, ufak menfaatleri yüzünden koskoca geleneği yok ettiklerinin farkında bile değiller. CEM EVİ ÜZERİNDEN SİYASET YAPARAK SİYASETDEN ANLAMADIKLARI MAĞLUM. ZAVALLILAR

0
0
yanıtYanıtla
gullukusmobilWeb@haberler.com:

İbadethaneler herkese acıktır birazda sizleri görelim sevgili arkadaslar oralarda

0
0
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Bunlar daha dünyayı görmemişler, tek kendilerinde var sanıyorlar. CAMİ, KİLİSE, HAVRA ayni çatı altında duruyor. HABERİNİZ VAR MI?

0
0
yanıtYanıtla
CEMAL:

CEM EVİ SEÇİM STARTI VERME YERİ DEĞİLDİR KARTAL BEYFENDİ STARTINI GİT KAHVENDE VER. BURASI SENİN KENDİ MÜLKÜN DEĞİLDİR ÇULLUNUN İBADET YERİDİR. BURA ÜZERİNDEN SİYASET YAPMA ÇARPILIRSIN ZATEN ÇARPILMIŞŞIN

0
0
yanıtYanıtla
cemil ceylan:

cemevine gidenlerin tesbitini yapmışlardır ileride yakacaklar listesinde yer alacağından şüphem yoktur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title