Haberler

Seat Altea, I-Tech Paketiyle Formula 1 Zevki Yaşatacak

Seat’ın geniş aileler tarafından yoğun talep gören modeli Altea XL yeni donanım paketiyle artık daha konforlu. Araç, direksiyondan kumanda edilebilen vites sistemi sayesinde F1 sürüş zevki yaşatacakGeniş ailelerin tercihi SEAT Altea XL yeni donanım paketi ile daha da konforlu hale geldi.

Seat'ın geniş aileler tarafından yoğun talep gören modeli Altea XL yeni donanım paketiyle artık daha konforlu. Araç, direksiyondan kumanda edilebilen vites sistemi sayesinde F1 sürüş zevki yaşatacak

Geniş ailelerin tercihi SEAT Altea XL yeni donanım paketi ile daha da konforlu hale geldi. Yeni I- Tech paketinde, ön ve arka park sensörü, direksiyondan kumanda edilebilen vites sistemi, bluetooth ve titanyum rengi 16 inç alüminyum alaşım jantlar da standart olarak sunuluyor. Güçlü sportif tasarımı, etkileyici yol tutuşu ve kolay kullanım özelliklerini buluşturan Altea XL, yüksek tavanı, geniş iç hacmi ve çok fonksiyonlu koltukları ile ailelerin tercihi olmaya devam ediyor. Altea XL tam olarak 4.469 cm uzunluğunda ve 532 litre bagaj kapasitesi ile yeterli alan da sunarak, sınıfındaki en geniş otomobillerden biri oluyor.Avek otomotiv, siz otomobili incelerken, çocuğunuzun oyun parkında oynamasına da imkan sağlıyor. İstanbul Tekstilkent'te yer alan Seat yetkili bayisi Avek Otomotiv, otomobilin tüm detaylarını inceleme imkanı sunuyor.

YÜKSEK DONANIM SEVİYESİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Altea XL modelinde, TCS çekiş kontrollü ABS, EBA, altı hava yastığı, dönüşe duyarlı ön sis farlar, elektrikli, ısıtmalı yan aynalar, çift bölgeli otomatik klima, hız sabitleme sistemi, direksiyondan kumandalı radyo /CD / MP3 çalar ve USB girişi, Isofix bağlantılı arka koltuklar ile elektrikli ön/ arka camlar standart olarak sunuluyor. I-Tech donanım paketinde, bu standart özelliklere ek olarak, ön ve arka park sensoru, direksiyondan kumanda edilebilen vites sistemi, Bluetooth ve titanyum rengi 16 inç alüminyum alaşım jantlar yer alıyor. DSG Otomatik şanzımanlı ve 105 HP güç üreten 1.6 TDI motor seçeneğiyle sunulan Altea XL, 100 kilometrede ortalama 4.9 lt yakıt tüketimiyle de göz dolduruyor. I-tech donanım paketli Altea XL, 61.850 TL'den başlayan fiyatlar ile satın alınabiliyor. Doğuş Otomotiv Yetkili Satıcısı Avek Otomotiv, TEM Otoyolu Tekstilkent girişinde bilardo salonu, sinema salonu, bay-bayan kuaförü, ücretsiz yerinden alım yerine teslim hizmeti ve diğer ayrıcalıklara sahip.

Kaynak: Otomobilden.com.tr / Otomobil

Tekstilkent Formula 1 Seat Otomobil Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title