Haberler

Sayokan Alplerinden Gövde Gösterisi

Mamak’ta 7’den 70’e her yaşta sporcuyu bünyesinde barındıran Sayokan’da kuşak bağlama töreninin beşincisi gerçekleştirildi.

Mamak'ta 7'den 70'e her yaşta sporcuyu bünyesinde barındıran Sayokan'da kuşak bağlama töreninin beşincisi gerçekleştirildi.

Mamak Belediyesi Sayokan Topluluğu'ndan 300 Sayokan öğrencisi arasından sınava girmeye hak kazanan 100 öğrencinin katıldığı kemer sınavı görsel bir şölene dönüştü. Sporcular, gövde gösterisinin yanı sıra yüksek puan alabilmek için yarıştılar. Mamak Belediyesi Başak Gençlik ve Spor Merkezi'nde gerçekleştirilen kuşak sınavında Sayokan Alplerinin gösterileri izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Yapılan çalışmalar ve hayata geçen tesislerle gençleri spora kazandırmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamaklı gençler bu spor dalını çok sevdi. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum" dedi.

ESTETİK İÇİN DEĞİL, MÜCADELE İÇİN

Sayokan'ın Mamak'ta gençlerin tercihi haline geldiğini kaydeden Sayokan Topluluğu Eğitmeni Aybar Murat Çekiç de, "Uzakdoğu sporlarından farklı olarak estetik için değil, gerçek dünyada mücadele etmek için geliştirilen Sayokan sporunu Mamak'ta yaygınlaştırmaya çalışıyoruz. Bize verdiği desteklerden dolayı Mamak Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title