Haberler

Saylar, "Şahin, Karabük'ün Gururudur"

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Mehmet Ali Şahin, ülkemizin ve Karabük’ümüzün gururudur” dedi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, " Mehmet Ali Şahin, ülkemizin ve Karabük'ümüzün gururudur" dedi.

AK Parti'nin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında belirlenen yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yeniden AK Parti Siyasi ve Hukuk işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Mehmet Ali Şahin için AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, "Mehmet Ali Şahin ülkemizin ve memleketimizin yetiştirdiği önemli siyaset adamlarından birisidir ve kendisi ile ne kadar gurur duysak azdır" ifadelerini kullandı.

Karabük'e getirilen ve her hizmetin altında Mehmet Ali Şahin'in imzası olduğunu vurgulayan Saylar, "AK Parti 14 yıldır ülkemize ve memleketimize hizmet etmektedir. Çok şükür ülkemiz birçok zorluklardan kurtularak bu seviyelere geldi. Karabük'ümüze baktığımızda ise 14 yıldır gelinen nokta ortadadır. Karabük merkez ve ilçeleri de dahil olmak üzere en küçük mahalleye bile hizmetlerimiz gitti. Bu yapılan hizmetlerin hepsinin altında Siyasi ve Hukuk işlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin'in imzası bulunmaktadır. Biz kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Ne zaman ilimiz ile ilgili bir sıkıntımız olsa, bir ihtiyacımız olsa ikilemeden elinden geleni yaptı. Mehmet Ali Şahin, Karabük için çok işler yaptı. Kısacası Karabük'e bir taş konduysa onun emeği vardır. Kendilerine görevinde tekrar başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun. Karabüklü hemşerileri kendisi ile her zaman gurur duydu ve de duymaya devam ediyor" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Merkez Yürütme Kurulu Mehmet Ali Şahin Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title