Haberler

Saygı'yı Resmettiler

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından Türkiye genelinde düzenlenen “Saygı” konulu resim yarışması resim sergisi açılışı ve ödül töreni yapıldı.

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Saygı" konulu resim yarışması resim sergisi açılışı ve ödül töreni yapıldı.

Ülke genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerarası düzenlenen ve büyük bir ilginin gösterildiği yarışmaya 68 ilden 438 okul 2 bin 715 eser gönderdi. Buharaevler Kültür Merkezi'nde yapılan programa AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu ve davetliler katıldı.

Program öncesi Saygı konulu resim sergisinin açılışı yapıldı. Protokol üyeleri tarafından açılışı yapılan sergide yer alan eserler büyük beğeni toplarken, eserler hakkında protokol üyelerine eser sahipleri bilgi verdi.

Törende bir açılış konuşması yapan Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Gençlik Merkezleri olarak ilk öncelikli olarak değerler eğitimine önem verdiklerini söyledi. İnsan düzeldiğinde dünyanın da düzeleceğini dile getiren Yabacıoğlu, amaçlarının işine, eşine, ailesine, vatanına ve milletine saygılı genç nesiller yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Yabacıoğlu, Çorum Belediyesi'nin sadece altyapı alanında değil, sosyal belediyecilik alanın da düzenlediği programlarla Türkiye'de rol model belediyeler arasında yer aldığının altını çizdi. Yabacıoğlu, çıktıkları bu yolda kendilerine her zaman destek olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise, son yıllarda değerler eğitimine daha çok önem verildiğini ve ön plana çıkarıldığını belirterek, çocuklara iyi bir eğitim verilirken etik ve ahlaki değerlerinde unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Çorum Belediyesi'nin eğitime büyük bir destek verdiğini Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir çalışma yürüttüğünün altını çizen Büyük, bu birlik ve beraberliğin Çorum'un geleceği açısından önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Türkiye'nin 2023 hedefine gençlerle ulaşacağını olacağını söyledi. Başkan Külcü, şehirde yaşayan çocukların, gençler ve kadınlar olmak üzere tüm paydaşların daha iyi bir yaşam sürmeleri için tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

Kadın ve Gençlik Merkezleri'ni kurarken büyük bir inanç ve heyecanla yola çıktıklarını anlatan Başkan Külcü, bugün yola çıkarken sahip oldukları inanç ve heyecanın meyvelerini almaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Büyüğün küçüğüne sevgisi, küçüğünde büyüğüne saygısını yitirdiğinde toplumsal sorunlara davetiye çıkaracağını vurgulayan Başkan Külcü, kültürel erozyona rağmen Türk toplumunun değerlerini korumaya devam ettiğini ifade etti. Külcü, kişinin kendisine saygı duyduğunda hayatın daha güzel ve anlamlı hale geleceğini sözlerine ekledi.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ise bugünün gençlerinin yarın ülkenin geleceğine yön vereceğini belirtti.

Yarışma nedeniyle açılan sergide yer alan eserleri beğendiğini dile getiren Uslu, serginin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde açılmasını isteyerek, bu konuda gereken desteği vermeye hazır olduğunu açıkladı. Kendisinin de resim ve karikatüre ilgi duyduğunu kaydeden Uslu, genç bireylerin ülkenin sanat hayatına yaptıkları katkıyı önemsediğini sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ve jüri üyelerine teşekkür belgeleri verildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Salim Uslu Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title