Haberler

Sayburç Sentetik Sahaya Kavuşuyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi, ilçenin Sayburç mahallesinde yaptırılacak olan sentetik çim saha için temel atma töreni düzenledi.

Karaköprü Belediyesi ilçeye bağlı mahallelerde sentetik çim saha yapımını sürdürüyor. Sayburç mahallesinde yapımı planlanan sentetik çim saha için temel atma töreni düzenlendi.

Düzenlenen temel atma törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediye başkan yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, mahalle sakinleri ile çocuklar katıldı.

'AK PARTİ'NİN AK BELEDİYELERİ VERMİŞ OLDUKLARI SÖZÜ TUTARLAR'

Temel atma töreninde konuşanKaraköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Bizimde gençlere sözümüz vardı. Okulların olduğu bütün mahallelerimize semt sahası yapacağız. Onların da top oynamaya hakkı var. Gençlerin enerjisini almamız gerekiyor. Yaşamış olduğu mahallelerde mutlu olmaları gerekiyor. Bu düşünce ile tüm kadro olarak, meclis üyesi arkadaşlarla seçim çalışması kapsamında sözümüz oldu. AK Parti'nin AK Belediyeleri de Allah'ın izni ile vermiş oldukları sözü tutarlar" dedi.

"Sentetik çim sahamız Karaköprü ilçemiz ve Sayburçmahallemize hayırlı uğurlu olsun" diyen Çiftçi, "Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Mahallelerimizi geliştirmemiz lazım. İhtiyaçlarını gidermemiz gerekiyor. Kırsal mahallede yaşayan vatandaşlarımız kendi mahallesinde mutlu olması bizim tek düşüncemiz. Bizlerde Karaköprü Belediyesi olarak hazırlığımız tamdır. İnşallah her mahallemizde çalışmalar başladı. Allah'ın izni ile Ekim ve Kasım ayına kadar hepsini bitirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR

Mahallelerine Karaköprü Belediyesi tarafından sentetik çim saha yapıldığı için çok mutlu olduklarını ifade eden çocuklar ise "Allah Karaköprü Belediyesinden razı olsun. Mahallemizde saha yoktu. Şimdi çim saha yapılıyor. Karaköprü Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'den Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. Sayburç Mahalle Muhtarı Aziz Kırmızı Aslan ise, "Karaköprü Belediye Başkanlığı bizim mahallemize spor sahası yapıyor. Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye çok çok teşekkür ederim" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Karaköprü Ak Parti Ak Parti Yerel Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title