Haberler

Saüsem'den İngilizce Dil Eğitimi

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜSEM), bünyesindeki öğrencilerin İngilizce dil seviyelerini geliştirmek için dil kursu açtı.

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAÜSEM), bünyesindeki öğrencilerin İngilizce dil seviyelerini geliştirmek için dil kursu açtı.

SAÜSEM Müdürü Prof. Dr. Hayrettin Zengin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin yabancı dil eksikliklerini tamamlamaya yönelik, dil kursları açtıklarını söyledi.

Dersleri aynı zamanda dil koordinatörleri de olan Daniel Rosner tarafından verildiğini anlatan Zengin, kurslara 120 kişiyle başladıklarını belirtti.

Zengin, sınav merkezi akreditasyonuyla birlikte dil eğitimini tamamlayan öğrencilere "TOEFL" sınavı da yapabileceklerini vurgulayarak "Erasmus programıyla yurt dışını çıkacak öğrencilerimiz bu kurslardan faydalanıyor. İlk etap da 2 hocayla eğitimlere başladık. Giderek öğretmen sayısını arttıracağız. Eğitimler cumartesi pazar da dahil 07.00'de başlıyor, 22.00'ye kadar devam ediyor" ifadesini kullandı. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Sakarya Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title