Haberler

Saü'de Avrupa Avrupa Rüzgarı

TRT'nin sevilen dizisi 'Avrupa Avrupa'nın oyuncuları, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Avrupa Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı.

TRT'nin sevilen dizisi ' Avrupa Avrupa'nın oyuncuları, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Avrupa Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen söyleşiye katıldı.

SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen söyleşiye, Avrupa Avrupa dizisinde Ferdi karakterini canlandıran Tarık Ünlüoğlu, Gülbahar karakterini canlandıran Ebru Cündübeyoğlu, Tekin karakterini canlandıran Durul Bazan, Gül karakterini canlandıran Selen Seyven, Can karakterini canlandıran Serdar Şanal, dizinin yapımcısı Banu Akdeniz ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Öğrencilerden gelen sorulara samimi bir şekilde yanıt veren ünlü oyuncular, Sakarya Üniversitesi'nde olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Söyleşinin ardından dizi oyuncularına plaket takdim edildi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sakarya Üniversitesi Ebru Cündübeyoğlu Tarık Ünlüoğlu Avrupa Avrupa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title