Haberler

Satso'da Bayram Heyecanı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde geleneksel olarak yapılan “Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni” yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde geleneksel olarak yapılan "Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni" yoğun bir katılımla gerçekleşti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri davetlileri kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı. SATSO bahçesinde gerçekleştirilen törene protokol üyeleri yine büyük ilgi gösterdi. Törene başta Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya 1. Motorlu Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Saymaz, Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Akyüz, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, Rektör Muzaffer Elmas, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), Meclis Üyeleri, Meclis Eski Üyeleri ve çok sayıda iş adamı ile basın mensupları iştirak etti.

Bayramın ikinci günü gerçekleştirilen "Bayramlaşma Töreni"nde tüm konuklar birbirileriyle ve SATSO Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etme imkanı buldu. Konuklarla yakından ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul," Manevi duyguların yoğun biçimde yaşandığı böylesine özel günlerin iyi niyet ve samimiyet duyguları çerçevesinde hak edildiği şekilde yaşanması düşüncesi ile gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma törenlerimiz bütünlüğümüzün simgesi haline gelmiştir" dedi. Birlik ve beraberlik, ortak akıl ve istişarenin önemine de değinen Kösemusul, "SATSO, bu şehrin gelişmesinde önemli bir yapı taşıdır. Odamız, üyelerinin ve tüm Sakarya'nın menfaatleri doğrultusunda çalışmaktadır. Böyle müstesna günler de birlik beraberliğimizi pekiştirmek anlamında büyük önem taşıyor" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Kösemusul Kurban Bayramı Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title