Haberler

Sason Belediye Başkanından Darbe Açıklaması

Güncelleme:

Batmanın Sason ilçesinde darbeyi protesto eden vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Cuma Uçar "milletin iradesi her iradenin üstündedir" dedi.

Başkan Uçar, darbeyi kınadı.

Batman ili Sason ilçesi Belediye Başkanı Cuma Uçar, yaptığı açıklamada "değişimi ancak halk belirler" dedi.

Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, idare ve sistem değişikliğine ancak halkın karar verebileceğini belirtti.

Milletin iradesinden başka iradeyi tanımadıklarını ifade eden Uçar,

"Darbe girişiminin ilk anından itibaren gelişmeleri üzüntü ile takip ediyorum. Değişimlerin her zaman seçimle, halkın iradesi ile yapılması gerektiğine inanıyorum. Demokrasinin asla kesintiye uğratılmaması gerekiyor. Yaşanan olaylarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. İlçemizde herhangi bir münferit olayın yaşanmaması ilçemiz açısından sevindiricidir. Sason Belediyesi olarak herhangi bir olağanüstü durum için bütün birimlerimizle hazır durumda beklemekteyiz. Hiçbir zaman kabul etmemizin mümkün olmadığı demokrasiye müdahalenin önlenmiş olmasına yürekten seviniyorum. İstediğimiz ve özlediğimiz çağdaş demokratik ve özgür bir Türkiye için bir daha bu girişimlerin yaşanmamasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title