Haberler

SASKİ'den Borçlulara Uyarı

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Naci İris, torba yasadan yararlanan borçluların ilk taksit ödemelerinin 30 Haziran'da sona ereceğini bildirdi

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Naci İris, torba yasadan yararlanan borçluların ilk taksit ödemelerinin 30 Haziran'da sona ereceğini bildirdi.

SASKİ Genel Müdür Yardımcısı İris yaptığı yazılı açıklamada, kamuoyunda "Torba yasa" olarak bilinen 6111 Sayılı Kanun'dan istifade ederek su borçlarını yapılandıran abonelere ödemelerini aksatmamaları yönünde uyarıda bulundu.

Peşin ödeme seçeneğini tercih edenlerin ve ilk taksidini ödeyecek olanların mutlaka ödemelerini yapmaları gerektiğine dikkati çeken İris, yapılandırmadan yararlananların 2 defa ödemelerini geciktirmesi durumunda, Torba Yasa'dan yararlanma durumunun ortadan kalkacağını belirtti.

İris, açıklamasında şunları bildirdi:

"Peşin ödeme yapacak ve taksitle ödeyecek olanların 30 Haziran tarihini geçirmeden ödemelerini yapmaları gerekiyor. Torba Yasa'dan istifade durumu kalktığında borcun ödenen kısım hariç anapara olarak ödeme durumu ortaya çıkıyor.

Borçluların Torba Yasa'nın getirdiği fırsatları kaçırmaması için borçlarını geciktirmeden ödemesi büyük bir önem arz ediyor. Tüm vatandaşlarımızı borçlarını zamanında ödemeye davet ediyoruz. "

- SAKARYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title