Haberler

Sasiad Genç Üyelerine Tuskon Başkanından Tavsiyeler

Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) Genç üyeleri, tecrübe paylaşım toplantıları çerçevesinde Türkiye Sanayiciler ve İş adamları Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral ile bir araya geldi.

Salihli Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) Genç üyeleri, tecrübe paylaşım toplantıları çerçevesinde Türkiye Sanayiciler ve İş adamları Konfederasyonu (TUSKON) Başkanı Rızanur Meral ile bir araya geldi. SASİAD ve MASİAD ev sahipliğinde gerçekleşen programda Meral, TUSKON'un dünya genelindeki faaliyetleri, iş adamı konfederasyon ve birlikleri ile yaptığı etkileşimler konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Meral, yaptığı konuşmada, yurt dışında yatırım yapan, ülkesini liyakatle temsil eden iş adamlarının, hür teşebbüs numunesi ve cesaret örneği olduklarını söyledi. Meral, iş adamlarını kastederek, "Sizler, bu anlamdaki örnek teşebbüs vakıalarısınız." dedi.

TUSKON'un kurulduğu günden bu yana iş dünyasının çözüm odaklı sesi olmaya çalıştığına vurgu yapan Meral, 'İş'te Gönül Köprüleri' adlı projeleriyle dünyanın dört bir yanındaki iş adamlarına ulaştıklarını ve ülke ekonomisine önemli ölçüde katkıda bulunduklarını belirtti.

Yapmış oldukları mega organizasyonlarla tüm dünyanın dikkatini çektiklerini belirten başkan,süreç içinde 3 kez "Türkiye- Afrika dış ticaret köprüsü", 2 defa "Türkiye-Avrasya dış ticaret köprüsü" yine iki kezde Türkiye-Pasifik dış ticaret köprüsü'nü organize ettiklerini söyledi.

Yalnızca Afrika'ya yönelik programlarla 5 milyar dolarlık ticaret hacminin oluşmasına zemin hazırladıklarını belirten Meral, TUSKON'un tecrübe ve dinamizmle elde ettiği bu başarıyı, uluslar arası etkinlikleri arttırarak çok daha ilerilere taşımayı hedef edindiklerini söyledi ve TUSKON'un artık Türkiye'nin dış ticaret ile ilgili en önemli adreslerinden biri olduğuna dikkat çekti

Program hakkında SASİAD Genç Başkanı Özer Özdemir yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Biz SASİAD Genç üyeleri olarak düzenli olarak üye arkadaşlarımızla bir araya geliyor ekonomik ve sosyal konular üzerinde fikir alışverişinde bulunuyoruz, bazı buluşmalarımızda ise işlerinde başarılı, topluma mal olmuş kişileri davet ederek tecrübelerinden faydalanıyoruz. Bu programda ise üst çatı örgütümüz olan TUSKON Yönetim Kurulu Başkanımız ile bir araya geldik, çok verimli bir program oldu Türk ekonomisi için bir şans olan TUSKON gibi bir kuruluşun üyesi olmaktan gurur duyuyoruz. Bu amaçla üyelerimizin ticari ufuklarını açmak ve onları dünyaya taşımak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rızanur Meral Salihli Türkiye Afrika Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title