Haberler

Saruhanlı'da Hatim Merasimi

Manisa’nın Saruhanlı ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulu ve Yılmaz Kur’an Kursu’nda hafızlığını tamamlayan 40 öğrenci için tören düzenlendi.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki İmam Hatip Ortaokulu ve Yılmaz Kur'an Kursu'nda hafızlığını tamamlayan 40 öğrenci için tören düzenlendi.

Yılmaz mahalle meydanında düzenlenen hatim merasimine, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Müftüsü Mehmet Altay, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Işık, belediye meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Hatim merasimi, öğrencilerin Kuran-ı Kerim ve dualar okumasıyla başladı. Daha sonra öğrenciler tarafından ilahiler seslendirildi. Bu bölümün ardından Kuran-ı Kerim'i hatmeden öğrencilere plaket ve ödülleri verildi.

Saruhanlı Müftüsü Altay, etkinliğe katılan vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim'in kültürümüz içerisinde bireysel ve toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Başkan Hüseyin Yaralı ise, Kur-an-ı Kerim'i hatmeden öğrencileri tebrik ederek ödüllerini verdi. Hatim merasiminin ardından davetlilere Yılmaz Camisinin bahçesinde yemek ikramı yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Yaralı Mehmet Altay Saruhanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title