Haberler

Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay Evlendi

Güncelleme:

Küçük Ağa dizisinde de evli bir çifti canlandıran ünlü oyuncular Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu gerçek hayatta da evlendi.

Küçük Ağa dizisinde evli bir çifti canlandıran ünlü oyuncular Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu dün akşam rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.Törenin yıldızı, dizide çiftin oğullarını canlandıran Emir Berke Zincidi oldu.



Kaynak: Magazin

Sarp Levendoğlu Birce Akalay Küçük Ağa Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

elbistanlı afşin:

Fazla sürmez çünkü kadının amacı sanat piyasası ve şöhret. Evlilik ağır gelir ona. bide tipine baktım çok hırslı ve sinirli bir kadın sanırsam

10
15
yanıtYanıtla
mehmet:

sarpçım geçmiş olsun.

4
5
yanıtYanıtla
sibel Kanca:

Bana da boşanırlar gibi geliyor. Temennimiz bu değil ama genelde böyle oluyor bunların işleri malesef yine de helal olsun haram bir birliktelik yaşayacağına helalinden evlenmiş..

2
4
yanıtYanıtla
alper:

ya bu kadın başka bi dizide de oynarken başka bi adamla yine evlenmemiş miydi :-)

3
2
yanıtYanıtla
gökçe:

mutluluklar allah mesut etsin

3
0
yanıtYanıtla
Mehmetcan:

Kadin guzel, adam yakisikli iyi denk gelmisler

3
0
yanıtYanıtla
ELA:

Cok yakismislar bir birine , Allah mesut etsin .

3
0
yanıtYanıtla
arda:

onceden aynı dizide ki rol arkadaşı murat ünalmış ile evlendi şimdi,sarp ileride anlaşamazlarsa boşanabilirelr,genelde boşanıyorlar BEREN ve KENAN I bekliyorum hadi sosyeteleer para bol abd gibi kaliteli özgür yerlerde evleniyorlar birde HAK ETMEDEN

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title