Haberler

Saros Dağ Bisiklet Festivali Sona Erdi

Güncelleme:

Keşan Belediyesi ve DOÇEK işbirliğinde gerçekleştirilen 4. Keşan-Saros Körfezi Dağ Bisikleti Festivali 6 Eylül günü Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'nde sona erdi.

Bu yıl dördüncüsü yapılan ve Türkiye'nin değişik illeri ve Yunanistan'dan gelen "Trakya'nın Atlıları" Kulübü üyesi toplam 200 bisikletçi bölgemizin doğal güzelliklerinde pedal çevirmenin keyfini yaşadılar.

Cuma günü Cennet Bahçesi'nden yola çıkan ekip aynı akşamüstü Gökçetepe Tabiat Parkına ulaşarak kamplarını attı. Cumartesi günü İbrice Limanı ve Mecidiye bölgesinde pedal çeviren bisikletçiler, Pazar günü Gökçetepe kampını terk ederek Çamlıca Beldesine uğrayıp Keşan'a geri döndüler.

Oldukça sıcak bir havada gerçekleştirilen festival boyunca bisikletçiler Korudağ'ın yeşili ve Saros'un mavisine hayran kaldıklarını ve Keşan halkının misafirperverliğinden etkilendiklerini söylediler.

Bisikletçilere lojistik desteği de Keşan Off-Road Grubu (KEŞOFF ) sağladı.

DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, festivalin bölgemizin tanıtımı anlamında çok olumlu geçtiğini, gelen konukların böylesi güzel bir coğrafyada pedal çevirmekten büyük keyif aldıklarını söyledi ve festival organizasyonunda yardım ve desteklerini esirgemeyen Keşan Belediye Başkanı Op.Dr Mehmet ÖZCAN' a, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bölge Trafik Amirliği, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Çamlıca ve Mecidiye Muhtarlığı, Keşan Şoförler Odası ile Cafe Keşan, İşçimen Hotel, Süral Bisiklet, Gelişim Tekstil, Trakya Bisiklet, Manolya Organizasyon, Orkun Mobilya ve Delta Bisiklet firmalarına da teşekkür etti.
Eşme, festivalin önümüzdeki yıl uluslararası boyutta düzenleneceğini de, sözlerine ekledi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Mecidiye Çamlıca Eylül Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title