Haberler

Şarköy'de Turizm Gelirlerinde Düşüş Bekleniyor

"Yaz mevsiminin bu yıl geç gelmesi, okulların geç kapanması, Ramazan ayının Ağustos'a gelmesi yapılması, Şarköy'de turizm gelirlerini olumsuz etkileyecek" dedi.

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok,

"Yaz mevsiminin bu yıl geç gelmesi, okulların geç kapanması, Ramazan ayının Ağustos'a gelmesi yapılması, Şarköy'de turizm gelirlerini olumsuz etkileyecek" dedi.

Altınok, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şarköy'de turizmin bu yıl sekteye uğradığını ve turizm gelirlerinde düşüş beklediklerini söyledi.

Altınok, bu yıl hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyrettiğini ifade ederek, "Yaz mevsiminin bu yıl geç gelmesi, okulların geç kapanması, Ramazan ayının Ağustos'a gelmesi seçimlerin 12 Haziran'da yapılması, Şarköy'de turizm gelirlerini olumsuz etkileyecek. Esnafımız bu yıl beklediği kazancı sağlayamayacak. Sıkıntılı bir dönem yaşayacağız. Dolayısı ile Şarköy turizm gelirlerinde büyük bir kayıp oluşacak" diye konuştu.

"Turizm gelirlerini düşüş oranı, mevsim sonunda yapılan incelemenin ardından tam olarak belirlenecek" diyen Altınok, Şarköy'de yaz sezonu için yapılan hazırlıklardan bahsetti.

Altınok, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sezona hazırlık çalışmalarımızı hemen hemen tamamladık. Mavi Bayraklı plajımıza kum getirdik, bloklar kurduk ve 4000 metrekare bir plaj kazandık. İskeleyle liman arasındaki kumsalı genişlettik. Temizliğe çok önem veriyoruz. Küçülen plaj alanını bir takım önlemler alarak kıyı erozyonundan koruduk ve yaptığımız çalışmalarla Marmara Sitelerinin bulunduğu bölgede de 4000 metrekarede ilave plaj yaptık. Her yıl olduğu gibi yine mavi bayraklı plajımız on günde bir deniz suyu örnekleri alınarak tahlile veriliyor. Bu çalışmalarımız devam edecek. "

Altınok, Şarköy'ün turizm sezonuna hazır oldğunu kaydetti.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title