Haberler

Şarkışla'da 6 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Güncelleme:

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 6 bin fidan toprakla buluştu.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde 6 bin fidan toprakla buluşturuldu.

TEMA Vakfı Ankara Temsilciliğince temin edilen fidanlar, Şarkışla ilçesine bağlı Gümüştepe köyündeki Yapıaltın Barajı çevresine dikildi.

Programda konuşan Şarkışla Belediye başkanı Ahmet Turgay Oğuz, "Çiçeği burnunda bir başkan olarak, böyle bir programa katılmak gerçekten güzel bir şey, bu da gösteriyor ki inşallah el birliği içerisinde Şarkışlamızı yeşil bir hale getireceğiz. TEMA Vakfı, Başkentteki Şarkışlalılar Derneği ve hep birlikte inşallah bunu yapacağız" diye konuştu.

TEMA Vakfı Sivas Temsilcisi Emine Yönücü ise ağaçlandırma çalışmalarında emeği geçenlere teşekkür etti. TEMA Vakfı Ankara Temsilciliği adına konuşan Kürşat Yazıcıoğlu da TEMA gönüllülerinin son bir yılda, her pazar günü meşe süslemesi yaptıklarını belirterek, "Şarkışla'ya gelen fidanlarımız da bu çalışmaların ürünü. Bu gelen meşe fideleri, Ankaralı gönüllerden Şarkışlalılara birer hediyedir" dedi.

Fidan dikimine, Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, TEMA Vakfı Şarkışla Temsilcisi Nuray Lale, Başkentteki Şarkışlalılar Derneği Başkanı Muammer Timurkaynak, Ankara, Bursa ve Sivas'tan gelen TEMA gönüllüleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bu ağaçlandırma çalışmasında emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Turgay Oğuz Şarkışla Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title