Haberler

Sarışınlık Bana Bişey Katmıyor

"Sarışınlığımın Artık Hiçbir Şey Katmadığını Düşündüm. Hatta Ben Sarışınlığa Bir Şeyler Katıyormuşum Gibime Geldi."

'Cumaya Kalsa' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Kayacı gençliğinde bir çok hata yaptığını belirterek, "Arada yanlış şeyler, yanlış işler yaptım" diye konuştu.Harvard üniversitesi'nde misafir öğrencilik yapmak için beş aylığına Amerika'ya giden Aysun Kayacı, yeniden dizi setlerine döndü. Geçen aylarda yıllardır sarı olan saçlarını tanınmamak için kahverengiye boyatan Kayacı, dost kaldıkları eski sevgilisi Fatih Aksoy'un yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği "According To Jim" dizisinin yerli versiyonu "Cumaya Kalsa"da rol alıyor. Dizide Haluk Bilginer'in baldızını canlandıran Kayacı, üç ay sonra Yeditepe üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun olacağını açıkladı. Kayacı, planlarını anlattı.

'çocuk şöhrettim'

- 17 yaşında bu işe girdim. O zaman medya da bu kadar düzgün değildi ve medyanın şahit olduğu bir ilişki yaşadım. (Futbolcu Emre Aşık'la yaşadığı 7 yıllık birliktelikten bahsediyor.) Cahilliğimizden, çocukluğumuzdan çok faydalananlar oldu. Arada yanlış şeyler, yanlış işler yaptık ama 16 - 17 yaşındaki genç kız tabii ki, yanlış işler yapar. Ama bütün hatalarım internet ortamında, her yerde baki duruyor. Yapmadığım şeyler de bana yıkıldı. 17 yaşında şöhret olmuş bir insan çocuk şöhrettir ve bütün dünyada bunun örneklerine bakın. Hayatları travmalarla doludur. Bir açığım vardı eğitimimle ilgili onu kapattım. Yurtdışı çok iyi geldi. Şimdi İstanbul'a adapte olmakta zorlanıyorum.

- Amerika'da çok yürüdüm. Orada yalnız olduğum için akşam yemeklerinde tek başıma yemek yiyordum. Diyet yapmadan 3 - 4 kilo verdim. Buraya geldiğimden beri de aşağı yukarı her gün spora gidiyorum. İyi geliyor.

'Beni alacak koca çok şanslı!'

- Erkekler kahverengi saçlı halimi beğenmiyor ama kadınlar beğeniyor. Ama ben sarı saçlarımdan gerçekten çok sıkılmıştım. Sarışınlığımın artık hiçbir şey katmadığını düşündüm. Hatta ben sarışınlığa bir şeyler katıyormuşum gibime geldi. Kendime de yabancılaştım. Geç bile alınmış bir karar olduğunu düşünüyorum. Saçlarımı asla değiştirmeyi düşünmüyorum. Artık beni hiç kimse röfle masrafına sokamaz. Beni alacak koca çok şanslı, saçlarımın 3 ayda bir 300 milyonluk röflesiyle uğraşamayacak.

- Tarih değil, gezi programı yapmak istiyorum. Canlı yayın çok kaygan bir zemin. Bu işe 5 yılımı verdikten sonra canlı yayındaki en ufak bir hata da harcayabiliyorlar.

- Kalbim boş ve şu an sapasağlam... Ayrıca benim kalbim kolay kolay kırılmaz. (Gülüyor)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title