Haberler

Sarıoğlu, 'Terör Şehitleri Anıtı' Yapılması İçin Çağrıda Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Selahattin Sarıoğlu, eski Belediye Meydanı’na ’Terör Şehitleri Anıtı’ yapılması için çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Selahattin Sarıoğlu, eski Belediye Meydanı'na 'Terör Şehitleri Anıtı' yapılması için çağrıda bulundu.

Eski Belediye Meydanı'nda basın açıklaması yapan Başkan Sarıoğlu, "Burası biliyorsunuz geçmişte Malatya'nın önemli binalarından olan belediye binasıydı. Yaşatılmasını istiyorduk ama yıkıldı. Şimdi biz bu tarihi binanın yerinin etkinliğini sürdürmesi için bu alana terör şehitleri ve gazileri için bir anıt yapılması çağrısında bulunuyoruz. Malatya bulunan belediye başkanlarına ve diğer sivil toplum örgütlerine çağrıda bulunuyorum. Bildiğiniz üzere Türkiye bir terör sarmalı içerisindedir. Türkiye'nin başının'da bir baş belası terör olayı vardır. Bu terör her geçen gün yeni ocaklar söndürüyor. Yeni yuvalar yıkıyor. Yeni şehitler yeni canlar alıyor. Ağlayan analar ağlayan evlatlar ağlayan eşler bırakıyor. Artık Türkiye'nin terör belasından kurtulması için sadece alanlarda güvenlik görevlilerimizin çatışması yetmiyor. Bunun yanında toplumda bir teröre karşı ortak bilincin oluşturulması gerekiyor" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Türkiye Malatya Yerel Haberler

title